Min shopping

Han tuvär bara med en Butik idag :( så jag köpte bara småsaker.
Jag tycker hm har bra saker och är biligt! bara för att man har mycket pengar kan man köpa biliga saker. För om vi inte hade gått på bio, så hade min shopping blivit störe;)


Köpte även strumpbyxor ocg ögonfransböjare.

Hemma igen!

Hej alla. Gaspra är tillbaka. vart inte så mycket shopping eftersom vi kom ut så sent.. och jag hitta ingen tröja jag ville ha. man iallafal. filmen var as bra! Jag rekomenderar er värkligen att se den.

JAG på bio!


Maja och jag!Jag och Beata. eftersom vi var för tidiga (jag tog fel på tiden) så var vi ensama och passa på;)

Ska gå snart..?

Det tar lite tid att komma ivägg.. Beata och maja väntar på att deras pappa ska komma och lämna något. Men då hinner man ju fixa sig och göra ett inlägg ju;)Jag börjar bli lite sträsad. har ju massa att göra idag.. Shoppa och bio och enu mer Shopping! det är min favirit hobby ;) tur att man har pengar!!

Det blir bio

jo vi ska på bio;)
Eftersom jag är såå snäll fick ungarna (älskar dom) välja film. det vart tusen gånger starkare. Jag hoppas den är bra. vi får se, jag tycker om barnfilmer såå.
jag är lite barnslig på det sättet.
vi kommer ta en tidig bio, så vi kan gå direkt efter shoppingen:D mysigt! kommer såklart komma bilder och annat på altt;)


Godmorgon!!


Godmorgon. hade svårt att somna igår. Frös som ett djur men Beata och jag sov i samma säng så vi vart varma tillslut. Hon väckte mig med att kasta sin hund över mig. han börja bitta mig i fingrarna och bussa. haha. har nys ätit frukost och som ni ser har jag samma tröja på mig! Det är inte okej! jag kan inte ha samma kläder två dar irad! Så nu måste jag ta en runda på stan;)

Undra om jag ska ta med ungarna på bio, hmm.. ja det kan jag bjuda dom på;)

Nattinati!

NU ska jag sova. måste vara pig oc kry när jag har en rolig och låång dag framför mig:D

men nu till lite tips jag gör varje morgon och kväll. torr borsta kroppen för att få den len.

börja med armarna, sedan benen och gå uppåt. man tar bort döda hudceller och får bättre blodcirkulation. efter en vecka kommer du märka skilnad!

 

Ett annat tips är att smörja kroppen ordentligt! man kan inte smörja för mycket. du blir mjuk och din hy mår bra av det! ;) funkar as bra!kom ihåg! det kommer flera tips under tidens gång! du får gärna dela med dig om du har några.

Naglar

Hahah det är så kul att sitta och små pyssla med naglar! det är ett kul sätt att umgås på tycker jag. det började med att Maja tog fram allt och så var vi alla igång och måla och fixa;) jag kommer senare lågga upp en as bra sätt att få perfekta naglar och lena händer.. det gör jag minst en gång i veckan, men som jag sa, det kommer senare:)


Välkommen!

Jag älskar att vara här i örebro! jag tycker inte om att vara på samma plats för länge. och här kan jag bara koppla av och göra det jag vill. och då är det ju såklart att shoppa, koppla av, gå på bio och även hjälpa till lite här, ja jag kan ju inte bara lata mig;)

När jag kom idag fick jag värdens välkommnade! pussar av hunden och krammar av mina kära släktingar, jag blir så rörd och glad när jag kommer hitt!


Mys med kussarna!

Nu är jag hos mina kära kusiner. Vi har nys ätit tacos, mums. och ska ha myskväll framför tevin. känns sjönt att bara ta det lungt efter en lång vecka. jag penlar ju från Enköping till Uppsala, och har ju mycket i skolan med två förestälnigar på G, (berättar mer om dom senare) men iallafal..
Idag har jag klippt mig, har ju så fint lockigt hår så jag behöver inte göra mer en att toppa det lite;)

gammal bild från början av sommaren. Jag och min kussin beata:)


RSS 2.0